Ranking De Geheimen

Published Aug 06, 20
6 min read

Linkbuilding Bureau Voor OndernemersVolgens Matt Cutts van Google krijg je minder juice na 5 woorden achter je domein. Exacte zoekterm in je titel, echter door semantisch zoeken zal dat steeds minder belangrijk worden. Multimediale content (afbeeldingen, video’s, pdf rapporten) kan ook als een ranking factor gezien worden om de kwaliteit een boost te geven.

je monster blogs of categorieën een extra zetje in de rug geven door daar veel naar te linken. seo check. Dit kan ik onderbouwen uit eigen research. Leeftijd en autoriteit van een pagina (niet alleen domein) – het kan zijn dat de leeftijd en de hoeveelheid updates, comments en shares een rol spelen in de ranking.

Autoriteit van je domein (DA score), echter, met een hogere pagina autoriteit (PA) kun je nog steeds winnen in Google door een beter artikel te hebben, samen werken ze nog beter! Goed design zodat de gebruiker eenvoudig toegang heeft tot je meest belangrijke content. De user experience is super belangrijk omdat het nauw verbonden is met de missie van Google. voice search.

Seo Campagne Voor De Ondernemer

Linkbuilding Voor Je WebsiteLinkbuilding Voor De Ondernemer

Ook natuurlijk de hoeveelheid terugkerende bezoekers om aan te geven dat je website waardevol is. Oppassen met teveel reclame / advertenties boven de ‘’fold’’ – oftewel dat je in de weg staat tussen de gebruiker en je content door teveel reclame, advertenties etc. Originele foto’s / afbeeldingen. Wist je dat de EXIF data op een foto altijd aanwezig zal zijn en dat Google dit kan zien? Veel beter is om echt je eigen afbeeldingen te maken met tools zoals canva zodat het uniek is.

We lieten veel van de oudere en dunnere content aanvullen en verbeteren, soms plaatst ik het artikel zelfs opnieuw bovenaan op de blog bij voldoende wijziging. Vervolgens zagen we dat deze artikelen razendsnel hoger kwamen in Google. Dit is natuurlijk afhankelijk van je vakgebied omdat sommige onderwerpen minder onderhevig zijn aan updates.

Het doel is dat je website het CANI (constant and never ending improvement) seo model toepast en steeds verder blijft verbeteren. Er zijn altijd een aantal richtlijnen zoals goed keyword onderzoek doen, je meta beschrijvingen goed invullen, synoniemen /LSI toepassen, multimediale content gebruiken en blijven bouwen! Je zorgt ervoor dat bij alle artikelen een canonical link aanwezig is, interactief is en gedeeld wordt op social media.

Seo Bureau Voor Je Website

Daarnaast omarm je het concept van “monsterbloggen” en hierdoor begin je niet alleen te ranken voor je primaire zoekwoorden, maar veel meer zoekwoorden wat kan oplopen tot in de duizenden. Hierdoor wordt je steeds beter gevonden in Google en blijf je rankings verbeteren! De volgende stap is om op een natuurlijke wijze links te krijgen voor je website.

Het gevolg voor velen is geweest dat er een penalty om de hoek stond met als gevolg een dikke rankingdrop! Je kunt simpelweg niet Google te slim af zijn en dat moet je ook niet willen! Mijn filosofie wat betreft off-page SEO is om veel meer de nadruk te leggen op epic content waar mensen daadwerkelijk naar willen linken, dan zullen de backlinks ook komen en ga je het zeker zien in de zoekresultaten.

Alleen wordt er wel HEEL kritisch gekeken naar de kwaliteit van een backlink. Als jij 500 backlinks krijgt van een spam site heeft dat weinig tot geen waarde. Bouw daarom aan een stevig fundament en de links zullen komen! Wat ik zelf dan ook doe is me meer te richten op social media links: Artikel samengevat in een video en staat op YouTube Mooie afbeeldingen op Pinterest / Instagram Artikelen boosten op Facebook / Google Plus / Twitter etc.

Seo Linkbuilding Voor De Ondernemer

Sterker nog, ik zie social shares hetzelfde als een link omdat een persoon daadwerkelijk je content aanbeveelt, stel jezelf dan ook de volgende vragen: Hoeveel social shares, likes en tweets heb je of je concurrent? Krijgen je artikelen veel shares? Investeren in een goede social media strategie voor meer likes, shares en uiteindelijk klanten kan ook helpen voor je SEO strategie! Tenslotte, vergeet niet om je interne linking structuur goed op orde te hebben! Een uitgewerkt spinnenwebstructuur a la wikipedia met categorieën en waardevolle artikelen waar je ook in linkt gaat een groot verschil maken! Om dit artikel samen te vatten heb ik 10 simpele stappen voor je uitgewerkt (ideaal voor de snelle lezer): Als ik kijk naar het succes van OptimaleGezondheid (en binnenkort RJ) kan ik dat samenvatten in de volgende 10 gouden SEO pilaren (backlinking).

Content = king ken je waarschijnlijk wel, maar je content is alleen king wanneer je blogposts ook daadwerkelijk gedeeld worden en positief ontvangen worden. Als er weinig interactie op je blog is of mensen verlaten je site zeer snel, dan schort er wat aan je contentstrategie en is het zeker niet king.

Het zijn nu complete werkstukken geworden met super waardevolle content, niets wordt achtergehouden - seo backlinks voor je webwinkel. (seo tools). Je ziet dan ook dat de topresultaten van Google meestal worden gedomineerd door super waardevolle artikelen van autoriteit sites. Het is in Nederland een enorme kans, puur omdat hier de concurrentie vele malen lager ligt. Ik maak nu zelf gebruik van het website systeem Phoenix (nog steeds WordPress) zodat ik niet meer bezig ben met de technische aspecten van een website.

Seo Bureau Voor Je Website

Een schone code betekent dat je website voor de zoekmachines gemakkelijk te verteren is. Een schone code kun je ook wel vergelijken met een gezonde salade - vindbaarheid voor je website. Aan de andere kant, een rommelige code kun je vergelijken met een fastfood hamburger waar je spijsvertering moeite mee heeft. Op seo technisch vak hoeft het niet perfect te zijn, maar wel een aantal cruciale zaken zul je op orde moeten hebben (zoals snelheid) en meer daarover kun je lezen in mijn special met de beste SEO tips.

Dit concept van meest waardevolle speler heb ik van Eelco de Boer geleerd tijdens mijn latverhogers 2015 traject. Ik vind het een mooie benadering om toe te passen in alle aspecten van je leven, dus ook op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Een waardevolle speler doet automatisch veel van de Google ranking factoren goed.

Linkbuilding Bureau Voor OndernemersSeo Campagne Voor De Ondernemer

Je ziet ook duidelijk dat de grote autoriteit sites in Google het na elke algoritme update steeds beter doen en juist meer traffic krijgen. Terwijl de low quality sites steeds verder zakken totdat er nog maar weinig van het organische verkeer over blijft - concurrentieanalyse. Sterker nog, voor RobertJanHendriks.nl komen er nu al honderden gratis bezoekers per maand op de site terwijl er maar een paar artikelen (terwijl ik dit schrijf) online staan.

Link Building Voor De Ondernemer

Echter, mijn naam is al een autoriteit geworden door jarenlang te bloggen - google webtools. Zie dat dan ook als een stukje online vastgoed dat steeds krachtiger zal worden! Terwijl in de beginjaren van Google, websites nog enorm statisch waren met weinig tot geen interactie, zie je nu heel duidelijk dat social media echt booming is.

Dat betekent ook dat er een GROOT verschil bestaat tussen social media strategisch toepassen of social media alleen maar consumeren. Je kunt urenlang op de feed van Facebook hangen of de feed met je team creëren en aan klanten komen. Ik vind zelf social media verschrikkelijk voor persoonlijk gebruik, puur omdat het te afleidend voor mij is.

Navigation

Home

Latest Posts

Betekenis Seo Wat Je Moet Weten

Published Sep 21, 20
6 min read

Betekenis Seo Ons Geheim

Published Sep 20, 20
6 min read

Ranking Ons Geheim

Published Sep 19, 20
6 min read